- ​​Et godt sted at være er et godt sted at lære

Tlf. skole: 29 48 07 22
Tlf.​ SFO: 29 48 07 28

Indskrivning på Vedsted Friskole​

Hvis man ønsker at få sit barn på vores skole, er man altid velkommen til at kontakte os. Man kan enten kontakte skolens kontor på tlf. 29 48 07 22 eller skolens leder Anne Nørby Nielsen på tlf. 29 48 07 23.

At vælge en friskole er et stort valg, både for barnet og resten af familien. Man skal være indstillet på at være en del af et forpligtende fællesskab, hvor medansvar og gensidig tillid er nøglebegreber.

Når vi modtager en henvendelse fra en familie, inviterer vi dem altid til at besøge skolen. Besøget er uforpligtende og betragtes som en indledende kontakt mellem skolen og familien.

På mødet fortæller vi om vores skole og om, hvad man kan forvente fra skolens side. Samtidigt taler vi med familien om, hvorfor de ønsker at vælge vores skole. Vi træffer ikke en afgørelse på første møde – vi vil altid mene, at et sådan valg kræver, at man lige sover på det og tager en sidste snak derhjemme. Bliver vi herefter enige om, at vi skal fortsætte samarbejdet, lægger vi en plan for, hvordan barnet får den bedst mulige opstart.

Skolen kan udbede sig tilladelse til at indhente oplysninger ved tidligere skole eller PPR (Pædagogisk Psykologiske Rådgivning)

Som friskole har vi muligheden for at sige nej til en henvendelse om en ny elev. Denne mulighed bruger vi kun, hvis vi vurderer, at vi ikke har ressourcerne til at kunne tilbyde en skolegang, som tilgodeser den enkelte, eller ud fra en vurdering om klassen kan rumme yderligere elever. Denne vurdering beror på faglige og sociale hensyn.”

adresseinformation

kontaktinformation